Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from €0,00!
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Trophy Dressage Saddle Monoflap Customer's Choice 17,5 inch

Product number: 94946

Stel uw Trophy monoflap dressuurzadel samen! Trophy dressuurzadels zijn kwaliteitszadels uit Engeland en exclusief verkrijgbaar bij Ooteman Paardensport. Uiteraard wordt ieder zadel passend bij u en uw paard afgeleverd.

Luxe en comfortabel monoflap zadel van Trophy gemaakt van zacht en soepel buffelleder. Het monoblad zorgt voor optimaal beencontact met uw paard, waardoor u de beweging goed kunt voelen en de beenhulp nog beter doorkomt. Het zadel heeft een verende boom, zachte wolgevulde kussens en een breed kussenkanaal voor een juiste drukverdeling op de rug. De drie singelstoten zorgen ervoor dat de singel op meerdere manieren bevestigd kan worden. Het zadel heeft een extra diepe en zachte zit van stroef Makela leder (optie) en een detail op het zweetblad van Makela leder (optie). De lange knieblokken van Makela leder (optie) en de verstelbare beugelriemhaak zorgen voor een juiste en vaste beenligging. Veder heeft het zadel een lakleder bies naast de knieblokken (optie), een lakleder lusje voor de beugelriem (optie), een lakleder biesje om de zit (optie) en lakleder op de achterkant van de lepel (optie). De levertijd, indien niet op voorraad, bedraagt acht weken. Wordt geleverd inclusief een Trophy zadelhoes.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact op via 0228-561980 of mail naar info@ooteman.nl.

Size / Colour / Model

Quantity
2995,00   
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
         

                
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)