Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?

Zadelpasservice


Zadelpasservice

Al meer dan 50 jaar komt Ooteman Paardensport bij de ruiters langs om zadels en tuigen aan te meten. Onze specialisten kunnen u vakkundig adviseren bij de aankoop van een zadel uit de uitgebreide collectie. Ooteman Paardensport heeft meer dan 500 zadels in voorraad. Vele merken zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook is het mogelijk een zadel geheel op maat te laten maken. Er wordt dan gekeken welke pasvorm het beste bij de paardenrug past en tevens wordt er rekening gehouden met specifieke wensen van de ruiter. Uiteraard is het mogelijk om uw oude zadel in te ruilen. Indien u serieuze interesse toont voor een zadel uit onze collectie, volstaat een telefoontje naar de paardensportzaak, Tel. 0228-561980 of klik hier voor het formulier Aanvraag Zadelpasservice. Onze specialist komt dan binnen enkele dagen bij u voorrijden met tientallen verschillende zadels, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

Voorwaarden Zadelpasservice

De voorwaarden van de zadelpasservice gelden per ruiter/amazone per paard.
Bij aanschaf van een zadel van € 800,00 of meer is de passervice binnen een afstand van 75 kilometer gratis. Bij aanschaf van een zadel onder de € 800,00 rekent Ooteman Paardensport € 50,00 zadelpas-kosten binnen een afstand van 100 kilometer.
Ook is het mogelijk om met uw paard/pony naar onze Paardensportzaak in Hoogkarspel te komen of tijdens een concours/evenement zadels te passen. Voor de passervice wordt dan € 50,00 gerekend.

Bij een afstand van meer dan 75 kilometer geldt een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar meer over informeren.

Voor de eilanden geldt tevens een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar meer over informeren.

Indien er géén zadel aangeschaft/besteld wordt, worden er altijd € 50,00 zadelpaskosten gerekend. Bij een afstand van meer dan 75 kilometer geldt een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar over informeren.

Zadelmakerij

In onze ambachtelijke zadelmakerij kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties, onder andere zadels opvullen, verstellen, voorsingels inbouwen en reparaties aan het harnachement. Ook is het mogelijk om van leder rijlaarzen de kuit op te rekken (€ 22,50), alswel ritsen in leder rijlaarzen te zetten (€ 55,00 per lange rits per rijlaars). De rijlaarzen dienen schoon aangeleverd te worden.

Voorwaarden Tuigpasservice

De voorwaarden van de tuigpasservice gelden per menner per paard. Voor het aanmeten van tuigen geldt een speciaal tarief afhankelijk of het een enkel- of dubbelspan is. Voor een vrijblijvende offerte neemt u gerust telefonisch contact op. Telefoon: 0228- 56 19 80.

Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)