Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €0,00!
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?Graag informeren we u dat het mogelijk is om op ooteman.nl exclusief BTW te shoppen indien u niet in een EU-land woont! Ook kunt u er voor kiezen om in uw eigen valuta te shoppen.

VAT-free shoppen

Het is mogelijk voor u als bezoeker van buiten de Europese Unie om VAT-free shoppen op ooteman.nl. De Nederlandse BTW (VAT) zal niet worden berekend indien het door u aangegeven afleveradres van uw bestelling in een land buiten de Europese Unie is. Het werkt heel eenvoudig, kies uw land (rechts bovenaan op de website) en indien dit land geen deel uitmaakt van de Europese Unie ziet u direct de prijzen exclusief VAT. Voor de onderstaande landen is het tevens mogelijk om te betalen met hun eigen valuta!

Betalen in uw eigen valuta

Indien u uw land kiest veranderen de prijzen automatisch in uw valuta. Komt u uit één van de onderstaande landen, dan is het tevens mogelijk om af te rekenen in uw eigen valuta:
- Australië
- Canada
- Denemarken
- Japan
- Noorwegen
- Verenigde Staten
- Verenigde Koninkrijk
- Zweden
- Zwitserland
En natuurlijk de landen met de Euro als valuta.

Voor alle andere landen geldt dat de prijzen getoond worden in de eigen valuta met daaronder de omgerekende prijs in Euro's. U betaalt dus in Euro's, maar zonder Nederlandse VAT! Natuurlijk is het ook mogelijk te betalen in bijvoorbeeld USD of GBP.

De getoonde prijzen kunnen licht afwijken van de daarvoor getoonde prijzen, dit kan komen door het bijwerken van de wisselkoers of door het afronden.

Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)