Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from € 39,-
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?

Saddle Fitting


Zadelpasservice

Al meer dan 40 jaar komt Ooteman Paardensport bij de ruiters langs om zadels en tuigen aan te meten. Onze specialisten kunnen u vakkundig adviseren bij de aankoop van een zadel uit de uitgebreide collectie. Ooteman Paardensport heeft meer dan 300 zadels in voorraad. Vele merken zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook is het mogelijk een zadel geheel op maat te laten maken. Er wordt dan gekeken welke pasvorm het beste bij de paardenrug past en tevens wordt er rekening gehouden met specifieke wensen van de ruiter. Uiteraard is het mogelijk om uw oude zadel in te ruilen. Indien u serieuze interesse toont voor een zadel uit onze collectie, volstaat een telefoontje naar de paardensportzaak, Tel. 0228-561980. Onze specialist komt dan binnen enkele dagen bij u voorrijden met ongeveer 30 verschillende zadels, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

Voorwaarden Zadelpasservice
De voorwaarden van de zadelpasservice gelden per ruiter/amazone per paard. 
Bij aanschaf van een zadel van € 800,00 of meer is de passervice binnen een afstand van 75 kilometer gratis. Bij aanschaf van een zadel onder de € 800,00 rekent Ooteman Paardensport € 50,00 zadelpas-kosten binnen een afstand van 100 kilometer.
Ook is het mogelijk om met uw paard/pony naar onze Paardensportzaak in Hoogkarspel te komen of tijdens een concours/evenement zadels te passen. Voor de passervice wordt dan € 50,00 gerekend.
 

Bij een afstand van meer dan 75 kilometer geldt een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar meer over informeren.

Voor de eilanden geldt tevens een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar meer over informeren.

Indien er géén zadel aangeschaft/besteld wordt, worden er altijd € 50,00 zadelpaskosten gerekend. Bij een afstand van meer dan 75 kilometer geldt een toeslag, via telefonisch contact kunnen wij u daar over informeren.

Zadelmakerij

In onze ambachtelijke zadelmakerij kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties, onder andere zadels opvullen, verstellen, voorsingels inbouwen en reparaties aan het harnachement. Ook is het mogelijk om van leder rijlaarzen de kuit op te rekken (€ 22,50), alswel ritsen in leder rijlaarzen te zetten (€ 55,00 per lange rits per rijlaars). De rijlaarzen dienen schoon aangeleverd te worden.

Voorwaarden Tuigpasservice

De voorwaarden van de tuigpasservice gelden per menner per paard. Voor het aanmeten van tuigen geldt een speciaal tarief afhankelijk of het een enkel- of dubbelspan is. Voor een vrijblijvende offerte neemt u gerust telefonisch contact op. Telefoon: 0228- 56 19 80.

Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
Returns          

                 
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)