Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from € 39,-
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor OilMega

Product number: 76058

Cavalor Oil Mega bevat een uitgebalanceerd mengsel van specifieke vetzuren en NAB (Natural Anti Biotics). NAB is zeer doeltreffend voor het behoud van een goede werking van het maag-darmkanaal. Daarnaast is Cavalor OilMega rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en bevat het een hoog gehalte aan vitamine E. Cavalor Oil Mega zorgt voor een glanzende vacht, smeert de gewrichten, ondersteunt de spierfunctie, heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en ondersteunt de immuniteit. Verkrijgbaar in jerrycan van 2000 ml.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Gebruik: Cavalor OilMega wordt gegeven als een kuur van minimaal 30 dagen (bij voorkeur een kuur van 60 dagen) en kan ook dagelijks gebruikt worden.
Week 1: 100 ml per dag over het voeder sprenkelen.
Vanaf week 2: 50 ml per dag over het voeder sprenkelen.

Size / Colour / Model

Quantity
47,50   
Recently viewed
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
Returns          

                 
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)