Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from € 39,-
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor Electrolyte Balance

Product number: 49735

Smakelijke mengeling in poedervorm van elektrolyten en snel opneembare vitaminen om fitheid en recuperatie te bevorderen. Wanneer het paard een zware inspanning heeft geleverd, of hevig zweet door hitte, stress en transport, kan het veel elektrolyten en mineralen verliezen. Voor optimaal herstel van het paardenlichaam na fysieke inspanning, is het raadzaam om de elektrolyten binnen een uur na de prestatie te geven. Bij gebruik van Cavalor Electrolyte Balance na een situatie waarin een verlies van elektrolyten en mineralen door zweten heeft plaatsgevonden zal het paard langer fit blijven, sneller aansterken en eenvoudiger langere periodes van intensieve training, wedstrijden en transport aan kunnen. Elektrolyte Balance wordt naast de normale voeding gegeven ter compensatie van het verlies van elektrolyten. Verkrijgbaar in een emmer van 800 gram of 5000 gram.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Gebruik: 30 gram per dag bij pony’s en recreatiepaarden, 45 gram per dag bij sportpaarden. Meng Electrolyte Balance door het voeder kort voor en zo snel mogelijk na de inspanning of het zweten. Zorg ervoor dat er altijd water beschikbaar is als het wordt toegediend. De maximale dosis per dag is 100 gram.

Samenstelling: Cavalor Electrolyte Balance bevat verschillende essentiële elektrolyten (waaronder natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium) en belangrijke B-vitaminen. Andere ingrediënten bevatten essentiële aminozuren en suikers (dextrose), die energie geven en de opname van elektrolyten stimuleren.

Size / Colour / Model

Quantity
32,50   
Matching accessories and supplies
Cavalor Muscle Motion
Cavalor Muscle Motion
Supplement voor de basis ondersteuning van een gezonde spierfunctie van uw paard.

39,95
Cavalor Mash & Mix
Cavalor Mash & Mix
Licht verteerbare slobbermix voor het stimuleren van de spijsvertering na inspanning. Bevat natuurlijke grondstoffen.

4,50
Cavalor OilMega
Cavalor OilMega
Een gezonde kuur voor ieder paard! Olie rijk aan vitamine E en omega-3- en omega-6-vetzuren. Bevordert het algemeen welzijn en de prestaties van uw paard.

47,50
Cavalor Lactatec
Cavalor Lactatec
Supplement met o.a. essentiële oliën die zorgen voor een ontspannen spieractiviteit en snel herstel van de spieren van uw paard bij zware inspanning.

209,95
Recently viewed
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
Returns          

                 
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)