Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from € 39,-
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor Arti Matrix

Product number: 69750

Cavalor Arti Matrix voldoet aan de verhoogde behoefte aan voedingsstoffen van het bewegingsapparaat bij sportpaarden die zich bezighouden met zware inspanningen. Tevens geschikt als ondersteuning voor een goede gewrichtsfunctie bij senior paarden. Gebruik van Arti Matrix zorgt voor het behoud van de soepelheid in de gewrichten. Arti Matrix bevat daarnaast voedingsstoffen die zorgen voor ondersteuning van het herstel na intensieve training of wedstrijd. Verkrijgbaar in poedervorm in een doos van 900 gram (60 zakjes).

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Gebruik: De dosis voor sportpaarden is 45 gram (3 zakjes) per dag. Voor pony's en recreatiepaarden is de dagelijkse dosis 30 gram (2 zakjes). Minimaal gebruik van 4 weken.

Size / Colour / Model

Quantity
248,50   
Recently viewed
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
Returns          

                 
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)