Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Horseware Boots Ice-Vibe

Productnummer: 84495

Ice-Vibe Boots worden gebruikt ter voorkoming van blessures en ter bevordering van het genezingsproces. De boots zijn zeer veelzijdig te gebruiken. Doordat de Ice-Vibe Boots zijn voorzien van een timer kunt u het herstelproces intensief ondersteunen. 

Vóór de training: Zeer geschikt als warming-up. Gebruik alleen de trilstrips (zonder coldpacks) om de doorbloeding te stimuleren.

Na de training: Zorgt voor snel herstel na intensieve inspanning. Door de coldpacks worden de benen gekoeld en zwellingen voorkomen. Door de trilstrips wordt de doorbloeding gestimuleerd en daarmee het eventuele beschadigde weefsel versneld hersteld.

Bij chronische blessures: De trilstrips stimuleren de doorbloeding waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. Door de trilstrips wordt het weefsel van de pezen en banden versterkt.

Bij acute peesblessures, artritis en/of zwellingen: Vermindert zwellingen en ontstekingsreacties en zorgt voor een versneld herstelproces. De coldpacks verminderen de zwellingen en ontstekingsreacties. De trilstrips stimuleren de doorbloeding waardoor het herstelproces wordt versneld.

Het Ice-Vibe Boots pakket bestaat uit twee Ice-Vibe Boots, twee trilstrips, twee coldpacks, 2 batterijen en een batterijlader. Met 3 adapters voor internationaal gebruik, waaronder de Nederlandse adapter. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing nauwkeurig door. Per paar verpakt in handige opbergtas. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

Maat / Kleur / Type

Aantal
229,95   
Laatst bekeken producten
Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)