Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor OilMega

Productnummer: 76058

Cavalor Oil Mega bevat een uitgebalanceerd mengsel van specifieke vetzuren en NAB (Natural Anti Biotics). NAB is zeer doeltreffend voor het behoud van een goede werking van het maag-darmkanaal. Daarnaast is Cavalor OilMega rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en bevat het een hoog gehalte aan vitamine E. Cavalor Oil Mega zorgt voor een glanzende vacht, smeert de gewrichten, ondersteunt de spierfunctie, heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en ondersteunt de immuniteit. Verkrijgbaar in jerrycan van 2000 ml.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Gebruik: Cavalor OilMega wordt gegeven als een kuur van minimaal 30 dagen (bij voorkeur een kuur van 60 dagen) en kan ook dagelijks gebruikt worden.
Week 1: 100 ml per dag over het voeder sprenkelen.
Vanaf week 2: 50 ml per dag over het voeder sprenkelen.

Maat / Kleur / Type

Aantal
47,50   
Laatst bekeken producten
Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)