Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor Calm

Productnummer: 49732

Cavalor Calm heeft een rustgevende, ontspannende werking op gespannen (jonge) paarden. Het voedingssupplement voor paarden is gebaseerd op kruiden en bevat verschillende elementen die hypersensitiviteit neutraliseren. Dankzij Cavalor Calm zal geïrriteerdheid door geluid, transport, licht en schaduw, verandering in temperatuur, onverwachte bewegingen, andere paarden of vreemde situaties worden vervangen door het kalmerende effect dat niet van invloed is op de concentratie of lichamelijke functies. Ideaal voor temperamentvolle paarden, hengsten in de paardensport en paarden die gevoelig zijn voor spanning. Cavalor Calm heeft een verdunde samenstelling en is niet schadelijk voor uw paard. Verkrijgbaar in een pot van 800 gram of in een emmer van 2000 gram.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Dosering: Geadviseerd wordt een aanvangsdosering van 45 gram per dag, 2 tot 3 dagen vóór de stresssituatie. Dient door het dagelijkse voeder gemengd te worden. Kan ook langdurig toegediend worden met een maximum van 4 weken. Daarna langzaam afbouwen.

Maat / Kleur / Type

Aantal
53,50   
Laatst bekeken producten
Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)