Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Cavalor Arti Matrix

Productnummer: 69750

Cavalor Arti Matrix voldoet aan de verhoogde behoefte aan voedingsstoffen van het bewegingsapparaat bij sportpaarden die zich bezighouden met zware inspanningen. Tevens geschikt als ondersteuning voor een goede gewrichtsfunctie bij senior paarden. Gebruik van Arti Matrix zorgt voor het behoud van de soepelheid in de gewrichten. Arti Matrix bevat daarnaast voedingsstoffen die zorgen voor ondersteuning van het herstel na intensieve training of wedstrijd. Verkrijgbaar in poedervorm in een doos van 900 gram (60 zakjes).

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Gebruik: De dosis voor sportpaarden is 45 gram (3 zakjes) per dag. Voor pony's en recreatiepaarden is de dagelijkse dosis 30 gram (2 zakjes). Minimaal gebruik van 4 weken.

Maat / Kleur / Type

Aantal
248,50   
Laatst bekeken producten
Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)