Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?

Privacy


Ooteman Paardensport respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft (voor- en achternaam, adres en email-adres) vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de online bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Ooteman Paardensport verkoopt uw gegevens niet 
Ooteman Paardensport zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Account
Bij het plaatsen van een bestelling vragen wij u om een account aan te maken (voor- en achternaam, adres en email-adres). Deze gegevens worden zorgvuldig opgeslagen. Bij een volgende bestelling hoeft u alleen nog maar in te loggen en niet uw gegevens weer opnieuw in te vullen. Ook kunt u met een account al uw bestellingen zien en uw gegevens wijzigen. Indien u uw account wilt verwijderen, stuurt u dan een email naar shoppers@ooteman.nl. 

Nieuwsbrief
Er wordt wekelijks een nieuwsbrief verstuurd. Indien u deze niet meer wilt ontvangen kunt u onderaan iedere nieuwsbrief een link vinden om af te melden.

Prijsvragen
Om mee te kunnen doen aan een prijsvraag hebben wij uw gegevens (naam en email-adres) nodig om contact met u op te nemen mocht u hebben gewonnen.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Ooteman Paardensport (SSL)                                                 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u ooteman.nl bezoekt, een bestelling plaatst of uw ooteman.nl account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de veiligste technieken; de Secure Sockets Layer (authenticatie). 

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy bij Ooteman Paardensport, dan kunt u een e-mail sturen naar shoppers@ooteman.nl. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens. U heeft de volgende rechten:

 • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
 • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
 • het laten corrigeren van fouten
 • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
 • intrekken van toestemming
 • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

  Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

  Contactgegevens:
  Ooteman Paardensport
  Streekweg 160
  1616AM Hoogkarspel
  shoppers@ooteman.nl
  0228-561980
Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)