Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Gratis bezorging
in NL, BE en DE vanaf €39,-
Login
Login
Login
Wachtwoord vergeten?

Wanneer kan ik retourneren?


Voldoet een artikel niet aan uw wensen dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel retour zenden. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt en schoon te zijn (pas bijvoorbeeld een deken niet rechtstreeks op de vacht, maar over een andere schone deken). Als een retourzending beschadigd, gebruikt en/of vuil geretourneerd wordt, dan wordt deze zending onbehandeld retour gezonden. Dit geldt ook voor zendingen zonder de originele verpakking en labels.

Hoe stuur ik een retourzending op?


Het is belangrijk dat u het artikel samen met het door u ingevulde retourformulier opstuurt. Het artikel dient in de originele verpakking, inclusief alle labels en met een doos om de originele verpakking opgestuurd te worden. Ook moet u eraan denken deze voldoende te frankeren. Het artikel wordt dan direct omgeruild of het goederenbedrag wordt binnen 14 dagen terug betaald. Stuur altijd een kopie van de kassabon of factuur mee en vergeet niet uw bank- gironummer te vermelden.

Retouradres: Ooteman Paardensport, t.a.v. Klantenservice, Streekweg 160, 1616 AM Hoogkarspel, Nederland.

Bestellen & Betalen Contact Over Ooteman En verder ooteman.nl ooteman.nl
Bestellen Contact Home Aanbiedingen Rijbroeken Hoofdstellen
Betalen Openingstijden Actueel  Zadelpasservice Rijlaarzen Dressuurzadels 
Bezorgtijd Adres  Over Ooteman  Evenementen  Wedstrijdjassen  Zadeldekken 
Verzending Routebeschrijving Nieuw Borduurservice Rijhelmen Dekens 
Retourneren bestelling          

                
KvK-nummer 36000258

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Paardensportzaak • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpeningstijden & RoutebeschrijvingContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)