Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from €0,00!
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Amigo Turnout Rug Hero 900 Plus Disc Lite 100 Black/Teal

Product number: 96456

Water- en winddichte regendeken met 100 grams vulling en het Disc Closure System. De deken is gemaakt van 900 Denier polyester en heeft een voering van glad nylon voor een glanzende vacht. Op de borst is de deken voorzien van het Disc Closure System. Dit ergonomisch gevormde sluitingssysteem zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid voor de schouders en nek. De borstsluiting is eenvoudig los en vast te maken door de twee stevige klittenbandsluitingen. De Amigo Hero 900 Disc is verder voorzien van een staartflap, twee kruissingels en een elastische bilriem met gladde buitenkant van PVC. Door de goede pasvorm en de beenuitsparingen blijft de deken goed liggen en heeft uw paard veel bewegingsvrijheid. Machinewasbaar. Verkrijgbaar in de kleur black met bies in de kleur teal/dark cherry. (AAMPT2)

Please use the measuring guide to determine the correct size in the size chart (measured in centimeters). You can find this by the detail pictures.

Size / Colour / Model

Quantity
139,95   
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
         

                
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)