Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Amigo Fly Rug Three-In-One Vamoose Silver/Black

Product number: 93064

Waterdichte en lichte vliegendeken met vast halsstuk en trendy Horseware-print aan de bovenkant. De deken is op de rug gemaakt van 600 Denier polyester en is met glad nylon gevoerd. Aan de onderkant is de deken gemaakt van zeer goed ademend airmesh polyester. Dit materiaal beschermt uw paard optimaal tegen insecten en de zon. De deken is behandeld met insectwerend Vamoose. Dit is een kleur- en geurloos vliegenmiddel wat vliegen en andere insecten op afstand houdt. Vamoose is insectenbestrijdend op grond van pyrethrine dat in verschillende planten voor komt. Verder heeft de deken een staartflap, een buikflap met drie singels en de bekende bilriem aan de achterkant. Het vaste halsstuk heeft een dubbele klittenbandsluiting en een inzet van airmesh aan de onderkant. Door de goede pasvorm en de beenuitsparingen blijft de deken goed liggen en heeft uw paard veel bewegingsvrijheid. Ideale deken voor in de wei of op stal. Machinewasbaar. Verkrijgbaar in de kleur silver/black.

Please use the measuring guide to determine the right size on the size chart (measured in centimeters). You can find this at the detail photos.

Size / Colour / Model

Quantity
146,50   
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
         

               

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)