Please select your country and/or currency
NederlandsEngels
ex. VAT shopping for companies within the EU
  Free delivery
to NL, BE and DE from €0,00!
Log in
Log in
Log in
Wachtwoord vergeten?
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport
Ooteman Paardensport

Kep Riding Helmet Smart Navy

Product number: 93524

Techniek, pasvorm, comfort en elegantie zijn de kenmerken van de rijhelm Kep uit Italië. Bescherming en het moderne ontwerp voldoen aan de vraag van de (professionele) ruiter. Deze cap is licht van gewicht (465 gram) en heeft een perfecte en comfortabele pasvorm, waarbij veiligheid en bescherming blijven gewaarborgd.

De Kep rijhelm voldoet aan de Britse normen (Kitemark en PAS), Amerikaanse norm (SEI), Internationale norm (IC) en de Europese norm VG1 01.040 2014-12.

De helm is voorzien van ACS (Air Control System) waarbij het rooster aan de voorkant zorgt voor een optimale ventilatie. De binnenvoering is gemaakt van high-tech materiaal en geheel eenvoudig demonteerbaar en te vervangen/wasbaar. De rijhelm heeft een flexibele klep. Verkrijgbaar in de matte kleur navy. Wordt geleverd met luxe, waterafstotende tas met opbergruimte voor handschoenen.

Maatvoering: M (51-58) en L (59-62), waarbij met de binnenvoering de perfecte maat voor iedere individuele ruiter kan worden gecreëerd.

Size / Colour / Model

Quantity
279,00   
Ordering Info Contact About Ooteman And further ooteman.nl ooteman.nl
Order  Contact Home  Offers  Riding Breeches  Bridles 
Payment  Opening Hours  News 
Saddle Fitting  Riding Boots  Dressage Saddles 
Delivery Time  Address 
About Ooteman  Events 
Competition Jackets 
Saddle Pads 
Shipment  Directions  New  Embroidery Service  Riding Helmets  Rugs 
         

                
Chamber of Commerce 36000258

All our prices are VAT included and additional shipping costs excludedEquestrian Store • Streekweg 160 • 1616 AM • Hoogkarspel • T: 0228 561980 • E: shoppers@ooteman.nlOpening hours & LocationContactDisclaimer
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)